Urmărește emisiunea live


Mircea Diaconu, la un pas de un conflict violent: Nu scăpam nebătut

Europarlamentarul Mircea Diaconu a fost la un pas de un conflict violent, după ce a încercat să atragă atenția unei persoane care a aruncat o hârtie pe geam.

"A aruncat cineva dintr-o mașină luxoasă o hârtie. Am luat-o de pe jos, m-am dus la geam la mașină, avea geamul deschis și i-am zis: Nu vă supărați, v-a căzut ceva. S-a întors, au coborât trei oameni din mașina aia, să mă facă praf. Norocul meu a fost că nu am fost foarte vioi și am plecat repede de acolo. Am întins-o. Vă spun foarte sincer. Nu scăpam nebătut. Până la urmă, și în Occident este chestia asta, dacă faci o porcărie vizibilă, cineva îți face semn sau sună undeva dacă-ți scurge ulei de la mașină, pătezi asfaltul, tot felul de lucruri de tipul acesta, care la noi pare absolut o chestie firească, naturală. De aici trebuie început, cu noi cu toți, de la minimul de obraz și atunci civismul de contact trebuie să funcționeze", a povestit Mircea Diaconu, în ediția de duminică a emisiunii Punctul de Întâlnire de la Antena 3.

Europarlamentarul a făcut, cu această ocazie și un apel la adresa românilor.   

"Îndemn pe toată lumea în situații de tipul acesta să se comporte ca niște cetățeni, să atragă atenția aceluia, o dată, de două ori, de zece ori și poate că îl schimbi", a adăugat europarlamentarul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel