Mircea Diaconu, ținta unui atac furibund: Sunt prea nervos

Mircea Diaconu a răspuns ferm după ce a fost acuzat că, alături de alți europarlamentari, a semnat pentru ‘desființarea’ României.

Europarlamentari români au semnat pentru 'desfințarea' României. Atenție pe cine trimiteți europarlamentari. Renate Weber și Mircea Diaconu au semnat manifestul Spinelli care susține o Europă Federală și Desființarea Statelor Naționale - scria site-ul expunere.com.

Iată ce a transmis, vineri seară, Mircea Diaconu în replică:

"Soacra mea, Dumnezeu s-o odihnească, din când în când devenea foarte gravă și îmi spunea:
"Mircică, să iei cutare medicament, să stai jumătate de oră pe nu știu ce parte și să dormi fără pernă. Asta e rețeta perfectă contra reumatismului!"

Fiindcă suna bizar, o întrebam:
De unde știți chestia asta?"

Răspunsul ei:
"Mi-a spus cineva în tren!"

Păi, dragii mei, dacă ăla din tren, deci Fluierică neica-nimeni, nu e în tren, e pe site, nu vi se pare că e aiurea să faceți ca soacra mea !?

Adică să vă speriați că eu dezmembrez România, sau mai știu eu ce... ?!

Sunt foarte mulți ani de când tot sunt scuipat, zgâriat, stropit cu mizerii și de cele mai multe ori nu am răspuns, n-am reacționat, exact ca să nu intind porcaria pe pereti. Asta și vrea "trenul cu postaci".

Altfel, cine i-ar citi sau observa măcar!?

De când sunt aici, la Bruxelles, este a șaptea repriză. Ba eram un actor comunist care a fraudat alegerile, ba pledez pentru căsătoriile știți dvs care, ba sunt anchetat de procuratura franceză alături de Marine le Pen etc.

Pe unii i-am dat în judecată, dar, surpriză, instanța nu-i găsește, de importanți ce sunt. Și atunci mă întreb cum de-i găsiți dvs. asa usor și cum de îi credeți !? Asta mi-e greu să înțeleg.

Ar fi două variante: una, să dispar pur și simplu, să nu mai deranjez pe nimeni și așa cum spuneam altă dată când eram foarte supărat: să plec în munți. Iar cealaltă varianta ar fi să continui să fac și să pledez, cum o fac de vreo patruzeci de ani, pentru neamul meu și pentru ce cred că are sfânt și frumos și pentru care merită uneori să rabzi și mizeriile cu care te împroașcă mercenarii digitali. Să continui să fac tot ce pot ca țara mea să fie cu adevărat europeană, ca salariile noastre să fie ca ale lor, creditele pe care le luăm de la bănci europene să aibă aceleași dobânzi ca la ei, să stăm la masă cu ei și nu sub masă, să nu fim cetățeni de mâna a doua.

Asta înseamnă că nu vreau dezintegrarea țării, ci integrarea ei.

Genul ăsta de atacuri sunt la fel ca cele teroriste care urmăresc să inducă panică și să-i facă pe oamenii civilizați să renunțe la valorile lor. Cred că singura formă de apărare este dimpotrivă să nu intrăm în panică și să nu renunțăm la valori.

Dacă este așa, atunci aleg varianta a doua: nu voi renunța să vorbesc, să pledez pentru valorile în care cred și în care am fost crescut. Am spus-o foarte clar aici că Europa este vulnerabilă în fața valului migrator, exact pentru că au șubrezit valorile sale fundamentale care sunt familia și civilizația creștină.

[citeste si]

Așa că, duminică dimineață o să mă duc la Roma și cu câți români vor voi să vină, o să facem Hora Unirii în jurul Columnei lui Traian. O să vă trimit fotografii de acolo și când mă întorc o să vă spun și povestea ciorbei românești, adică luni pentru că astăzi sunt prea nervos.

P.S.1 Am văzut aseară un documentar extraordinar despre deportările sovietice din Basarabia. O dată în plus, m-am simțit dator. Dator nu numai cu gânduri bune, cu prietenie frățească, ci pur și simplu cu fapta. Această rană deschisă cred că ar trebui să ne doară din ce în ce mai mult. Și dacă pe cei de sus, cei care decid, nu-i doare, atunci măcar pe noi ceilalți, ar trebui să ne doară până când vom fi destui și vom putea să refacem România așa cum ne-au lăsat-o strămoșii noștri.

P.S. 2 Și când mai fluieră câte-un site în tren, verificați-mă după ceea ce spun si fac eu și atât.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel