Mircea Diaconu este comparat cu Raed Arafat, "un om lovit…"

Mircea Diaconu se dezice de grupul precedentelor candidaturi reușite ale independenților la alegerile europarlamentare- Laszlo Tokes și Elena Băsescu- despre care spune că au fost "false" și "ridicole". Imaginea pe care o întruchipează în teritoriu este cea a lui Raed Arafat. 

Legislația îl condamnă, îl face pierzător, spune Mircea Diaconu, însă se arată încrezător că va fi primul caz real cu șanse de reușită în lupta pentru un mandat în Parlamentul European. 

"Teoretic, legislația e făcută în așa fel încât această specie să nu existe, drept care nici nu există", a spus Mircea Diaconu, precizând că "precedentele sunt ridicole nu intră în discuție și sunt false, nu-s reale". A subliniat: "Când domnul Tokes a intrat în Parlamentul European cu voturi de la Slatina și de la Turnu Măgurele, Corabia și de la Giurgiu, să nu îmi spuneți mie că a fost independent. Să nu-mi spuneți chestia asta. Iar doamna (Elena Băsescu, n.r.) n-are niciun rost să discutăm. De asta am spus, cazurile de dinainte sunt ireale. Acum va fi singurul", scrie Agerpres

VEZI și: Diaconu, sfat pentru Băsescu: Mai este o carte care ar trebui citită


Șansa lui Mircea Diaconu ar izvorî din strigătul de enervare. "Totuși suntem o mică forță și să vedem ce se întâmplă", a spus Diaconu.

La Târgu Mureș, candidatul independent a fost comparat cu Raed Arafat: "Ca poveste într-un fel mă compară cu Arafat, până la urmă e vorba de un om care nu a prea făcut rău și care este lovit cu capul de toți pereții de niște domni care se cred cel puțin dumnezei, sunt făcători de lege- nu contează, legea e cum spun ei și nu cum scrie, degeaba citim legislația în limba română, ei o înțeleg în altă limbă sau cum cred ei. E unul și mai sus decât domnii ăștia, care citește Constituția pe dungă și nu știu cum îi dă lui", a afirmat Mircea Diaconu. 

Mircea Diaconu spune că nu are niciun criteriu de evaluare și nu se bazează pe nicio structură în teritoriu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel