MIRCEA DIACONU: "E un ATENTAT. E DEMENȚĂ". Dana Grecu: "Absolut!"

Mircea Diaconu, ANI
Mircea Diaconu, ANI

De ce trebuie ZDROBIT Mircea Diaconu?, se întreabă chiar europarlamentarul. Mircea Diaconu a dezvăluit că, pe lângă lovitura ANI, a mai primit încă una, chiar la șefia Parlamentului European. 

Realizatoarea Dana Grecu a subliniat, în emisiunea sa că ANI blochează mandatul lui Mircea Diaconu. Europarlamentarul a declarat că "totul merge mai departe. Povestea merge mai departe, adică e încă o contestaţie pe care o face această agenţie la Curtea de Apel, încercând să desfiinţeze un act administrativ. (...) E o încercare de desfiinţare a mandatului meu. (...) Va fi un proces la nivelul Curţii de Apel şi apoi un recurs la Curtea Supremă. Deci este o chestiune internă care este continuarea poveştii, nu este nimic nou, mă aşteptam să se mai intâmple ceva".

România poate pierde un loc de europarlamentar

Mircea Diaconu a adăugat că "Din păcate a apărut și o sesizare la PE. Se pare că e o scrisoare către președintele PE de 50 de pagini, traduse în engleză. M-am uitat la articolul 25, tradus trunchiat. E o problemă delicată. Se încearcă anularea votului democratic. E un atentat de altă natură. E demență". Dana Grecu i-a dat dreptate. "Absolut!", a fost remarca realizatoarei. "Sunt chestiuni atât de flagrante. E un război ca să ce?", a adăugat realizatoarea TV. 

Mircea Diaconu s-a întrebat: "De ce trebuie ZDROBIT Diaconu?". Mircea Diaconu a precizat că va lupta legal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel