EXCLUSIV  Mircea Diaconu, după plecarea din Parlamentul European: Mă tem că vor fi mai mulţi "Macovei"

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Mircea Diaconu, europarlamentar independent, a vorbit pentru DC News despre viitorii europarlamentari. Acesta a decis să nu mai candideze pentru un post la Bruxelles. 

L-am rugat pe Mircea Diaconu să le facă anumite recomandări viitorilor europarlamentari. El susţine că noii europarlamentari nu mai au reflexul de a primi sfaturi. Deşi spune că de domeniul pe care a activat el nu se mai arată nimeni interesat, europarlamentarul speră totuşi ca cineva să ducă mai departe ceea ce a făcut el. 

"Tuturor o să li se pară că ştiu totul şi nu au reflexul de a primi un sfat. Nu am nicio recomandare, mai ales că pe domeniul pe care am activat eu, adică pe patrimoniul cultură-educaţie, nu s-a înghesuit nimeni până acum. Sper ca totuşi măcar unul dintre dânșii să ducă mai departe ceea ce am făcut eu pe politici culturale.

Sunt destul de sceptic, văd în general un fel de înghesuială parcă nesănătoasă. Nu văd decât oameni care vor şi nu văd ţintele lor. Sunt destul de sceptic.

Din păcate, mă tem... pe de o parte mă bucur că doamna Macovei pare că nu va mai fi deputată, ceea ce e bine, dar mă tem că genul ei se va multiplica în viitoarea generaţie. Vor fi mai mulţi "Macovei"", a spus Mircea Diaconu pentru DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel