EXCLUSIV  Mircea Diaconu, după plecarea din Parlamentul European: Mă tem că vor fi mai mulţi "Macovei"

Loredana Brumă / 21 Martie 2019 / 16:40 Salveaza PDF Comentarii
Mircea Diaconu
Descriere foto: Mircea Diaconu

Mircea Diaconu, europarlamentar independent, a vorbit pentru DC News despre viitorii europarlamentari. Acesta a decis să nu mai candideze pentru un post la Bruxelles. 

L-am rugat pe Mircea Diaconu să le facă anumite recomandări viitorilor europarlamentari. El susţine că noii europarlamentari nu mai au reflexul de a primi sfaturi. Deşi spune că de domeniul pe care a activat el nu se mai arată nimeni interesat, europarlamentarul speră totuşi ca cineva să ducă mai departe ceea ce a făcut el. 

"Tuturor o să li se pară că ştiu totul şi nu au reflexul de a primi un sfat. Nu am nicio recomandare, mai ales că pe domeniul pe care am activat eu, adică pe patrimoniul cultură-educaţie, nu s-a înghesuit nimeni până acum. Sper ca totuşi măcar unul dintre dânșii să ducă mai departe ceea ce am făcut eu pe politici culturale.

Sunt destul de sceptic, văd în general un fel de înghesuială parcă nesănătoasă. Nu văd decât oameni care vor şi nu văd ţintele lor. Sunt destul de sceptic.

Din păcate, mă tem... pe de o parte mă bucur că doamna Macovei pare că nu va mai fi deputată, ceea ce e bine, dar mă tem că genul ei se va multiplica în viitoarea generaţie. Vor fi mai mulţi "Macovei"", a spus Mircea Diaconu pentru DC News. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27