EXCLUSIV  Mircea Diaconu, COMPLOT în Parlamentul European. Dezvăluire de culise: ”M-am crucit”

Irina Constantin / 30 oct 2019 / 08:48 Salveaza PDF Comentarii

În UE, nu este ”politically correct”, să vorbim despre religie. După remarca lui Bogdan Chirieac că multă lume nu înțelege de ce trebuie să ascunzi că ești creștin, în Europa modernă, Mircea Diaconu a făcut o dezvăluire din Parlamentul European. 

”Dacă mai mulți oameni fac sau spun o prostie, nu te obligă nimeni să fii și tu la fel... și n-am zis cum, dar vă imaginați” a spus Mircea Diaconu. 

”M-am crucit”

 

Candidatul la prezidențiale, fost europarlamentar independent, a spus cum a făcut un ”raport pentru abordare integrată a patrimoniului cultural european și acolo era un capitol întreg despre patrimoniul creștin”. Alți europarlamentari și-au manifestat indignarea cu privire la acest capitol despre patrimoniul creștin. Mircea Diaconu mărturisește că o vreme n-a înțeles, dar apoi a priceput: ”M-am crucit, m-am uitat la ei la toți și am zis: Europa e un spațiu creștin, eu așa știu”, ceea ce a generat reacții virulente în PE de tipul ”nu e voie să spunem așa ceva”. 

”Deci tu - n.r. ca țară- ai crucea pe steag, drapelul tău are crucea, al tău are crucea! Și noi nu suntem creștini? Uitați-vă pe drapelul vostru!” le-a spus Mircea Diaconu. 

Fostul europarlamentar a dezvăluit: ”Președinta Comisiei, o italiancă, cu care mă înțeleg foarte bine și azi, am vorbit amândoi, la ureche, am complotat amândoi și am lăsat așa textul și, în ultima clipă, am făcut cum am vrut noi și așa a rămas”. 

”Există spiritul ăsta, dar nu în România” a subliniat Mircea Diaconu. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24