Mircea Diaconu, către Radu Tudor: Nu mă mai îmbrânciți pe "toboganul" ăsta! Râde lumea de mine

Ema Apostu / 05 iul 2019 / 21:02 Salveaza PDF Comentarii
Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Vorbind despre rolul preşedintelui, din Constituție, dar şi despre o posibilă candidatură la prezidențiale, ca independent, Mircea Diaconu a transmis un mesaj clar, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", moderată de Radu Tudor.

Mircea Diaconu: Nu mă mai îmbrânciţi pe toboganul ăsta pentru că râde lumea de mine. Este şi ridicol!

Radu Tudor: Dar nu trebuie să râdă lumea pentru că vă preţuieşte foarte mult. Dacă va reieşi din sondajul ăsta al PSD că oamenii preferă mai de grabă un independent, candidaţi la independent la prezidențiale?

Mircea Diaconu: Păi, PSD nu este România şi nu este naţiunea română. Dacă eu voi simţi în naţiunea română acest gen de aşteptare, nu într-una din întrebări...

Radu Tudor: Sondajul va fi reprezentativ pentru întreaga naţiune pentru că întreabă toate categoriile, toate vârstele.

Mircea Diaconu: Dar de unde ştiţi dumneavoatră ce întreabă PSD acolo? Că eu nu ştiu. Nu ştiţi ce întreabă.

"Aş fi de un orgoliu nemăsurat"

 

"Nu simt deloc, în acest moment, o astfel de aşteptare. Nevoia o simt, dar din punctul meu de vedere. Nevoia imperativ o simt a normalităţii. Am mai zis asta (...) Din păcate, eu nu simt aşteptarea asta din comentariile politice. Aş fi de un orgoliu nemăsurat să mi se pară pentru o clipă că eu aş putea fi "acesta". Aţi înţeles acum? Mi s-ar părea mie ca eu aş fi acela. Nu pot să fac treaba asta! Dacă aș simți o clipă că se poate și pot, dar numai în condițiile în care văd că în jur se așteaptă acest gen..... Că eu nu pot fi obraznic și nu cred ca am să izbutesc, nu-mi stă bine. Din păcate, se așteaptă o persoană care este eficientă în atac. Eu nu sunt ăsta. Nu mă văd și nu cred că se poate. Că pot s-ar putea să cred că pot. Că se poate...", a adăugat Mircea Diaconu.

 

 

 

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24