Mircea Diaconu: A zis un lucru Chirieac în 2009 care mi-a rămas în cap

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Mircea Diaconu a vorbit despre criza liderilor politici din România, făcând referire și la „noul PNL”.

„Și acum mă întorc la lucrul bine făcut. Oare nu cumva exact acest haos este chiar lucrul bine făcut? Nu vedeți că îi unește plăcerea de a distruge, de a bloca, de a umili?! Nu vedeți?! Nu cumva despre asta e vorba, de fapt?!”, a spus Mircea Diaconu, luni seară, la Antena 3, în platoul „Sinteza Zilei”, emisiune moderată de Mihai Gâdea.

„Acum, nenorocirea pentru noul PNL - și țin să precizez că e noul PNL - e că va fi o alegere între două personaje (n.r. cu referire la Congres)... Chiar nu mai există oameni onorabili în România?!”, a zis Mircea Diaconu.  

„După părerea mea, nu există lideri. Criza principală e de lideri”, a subliniat acesta. 

Ulterior, Mircea Diaconu a făcut următoarele precizări: „S-a întâmplat ceva, la un moment dat, și mi-am pus și eu niște întrebări pe traseu. În 2009, când era nebunia cu alegerea președintelui, a zis un lucru domnul Chirieac care mi-a rămas în cap și era perfect adevărat la acea vreme. Pe piața politică era un partid foarte bine organizat, eficient, clasic eficient, istoric eficient, care era PSD. Un club, care era PNL. Zicea domnul Chirieac. Și o haită, care era PDL-ul lui Băsescu.”

„Între timp, haita a intrat în club. Și iată despre ce vorbim acum. Ne mirăm? Cine ar fi rezolvat problema asta? Liderul! Liderul trebuie să echilibreze, să nu aibă în niciun caz pe ai lui și pe alții”, a mai zis Mircea Diaconu.

„E foarte interesantă comparația”, a intervenit ulterior Mugur Ciuvică. 

VEZI ȘI: Liberalii din Sectorul 1 o atacă pe Clotilde Armand: Linia roșie a fost depașită! S-a întâmplat ceva de neimaginat

VEZI ȘI: Marea revoluție a joburilor: Telemunca, avantaje şi dezavantaje. Hideg (ARGUMENT): S-au înregistrat și influențe negative

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel