Mircea Diaconu a semnat pentru demiterea lui Clotilde Armand

Facebook Alexandru Petrescu
Facebook Alexandru Petrescu

Mircea Diaconu a semnat pentru declanşarea referendumului de demitere a lui Clotilde Armand. 

Anunţul a fost făcut de Alexandru Petrescu, ministrul Comunicaţiilor în Guvernul PSD. 

"Mircea Diaconu, autentic deținător de Buletin de București, #sectorul1, maestru al teatrului si cinematografiei românești, A SEMNAT pentru declanșarea referendumului de demitere a primarului om-nou Clotilde Armand.

Astfel, domnia sa întărește rândurile celor care, cu speranță, au decis să iasă din resemnare. Realitatea lovește nemilos în visul celui naiv, exact ca în pelicula ”Doar cu buletinul la Paris”.", a scris Alexandru Petrescu pe Facebook. 

Peste 15:000 semnături strânse 

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că membrii şi simpatizanţii partidului au strâns peste 15.000 de semnături pentru declanşarea unui referendum referitor la demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, scrie Agerpres. 

"Noi am pornit să strângem semnături, până acum am anunţat că vom susţine orice iniţiativă cetăţenească. Sunt peste 15.000 de semnături strânse. Ne trebuie 52.000 sau 53.000 de semnături. Noi nu ne-am implicat direct, am lăsat membri de partid şi simpatizanţii să se implice. Fac un apel către bucureşteni, democratic, fără semnăturile lor nu se pot declanşa alte alegeri. Aşteptăm o decizie a magistraţilor, să mergem în instanţă să anulăm alegerile care au la bază o fraudă. (...) E clar că doamna Clotilde Armand a coordonat un grup infracţional care a dus la fraudarea alegerilor. De ce stau procurorii şi nu termină ancheta? (...) Dacă nu se încheie ancheta o să mergem în zona cu referendumul şi o să ne implicăm direct, absolut tot partidul, o să stau de vorbă cu Gabriela Firea şi o să ne facem un plan clar pe care o să îl prezentăm la sfârşitul lunii colegilor din CPN (Consiliul Politic Naţional - n.r.) şi în acel moment veţi vedea toată armata PSD, dacă e nevoie din toată ţara, ne vom mobiliza ca să facem referendum", a spus Ciolacu la Antena 3.

El a adăugat că, în acest moment, "democraţia în România se află în pericol" şi este evident că alegerile locale de la Sectorul 1 al Capitalei au fost fraudate, iar actualul primar al sectorului, Clotilde Armand, a intrat ilegal în sala în care erau depozitaţi sacii cu buletinele de vot.

"Candidaţii şi observatorii nu au voie să atingă niciun document. De ce stăm de atâtea luni de zile şi aşteptăm un verdict? (...) De ce nu există mandate de reţinere către persoanele care nu aveau acces acolo (în sala în care erau depozitate buletinele de vot - n.r.)? (...) Vrem să ştim de la jandarmerie cine a permis accesul rudelor în clădire. (...) Au apărut noi imagini. Preşedintele României să intervină fiindcă este un pericol la democraţia României, să ceară public, să facă şedinţă de CSAT. Este nepermis aşa ceva", a afirmat preşedintele PSD.

Ciolacu a mai spus că lipsesc sacii cu buletine de vot din aproximativ 20 de secţii de vot, din totalul de 166 de secţii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel