Mircea Diaconu, despre Viorica Dăncilă: Un leu rănit e mai periculos decât unul sănătos

Mircea Diaconu / foto AGERPRES
Mircea Diaconu / foto AGERPRES

Prezidențiabilul susținut de ALDE și Pro România, Mircea Diaconu, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, referindu-se la Viorica Dăncilă, care a pierdut postul de premier, că „un leu rănit este mai periculos decât unul sănătos”.

Mircea Diaconu a fost întrebat sâmbătă, la Sibiu, de jurnaliști, dacă crede că va ajunge în turul doi, așa cum a afirmat președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, în opinia căruia Viorica Dăncilă a pierdut principalul atu pe care îl avea în această campanie, postul de premier al României.

„Am auzit și eu lucrurile astea, nu mă preocupă lucrurile astea neapărat, fiindcă știu sigur că opiniile sunt în mișcare, cifrele, procentele sunt în mișcare. Contează mai departe, în mod sigur, prestația fiecăruia, poziționarea fiecăruia. Iar apropo de doamna Dăncilă și PSD știți: un leu rănit e mai periculos decât un leu sănătos”, a spus Mircea Diaconu.

Întrebat, de asemenea, dacă este posibil ca Viorica Dăncilă să se retragă din cursa electorală, iar el să fie susținut de PSD, Mircea Diaconu a răspuns că acest lucru este imposibil. „Nu se poartă nicio negociere de tipul acesta. Este imposibil să se retragă, s-au tipărit buletinele, totul, deci nimeni nu se poate retrage de acolo. Au fost cazuri, vreo trei cred, în care, în punctul ăsta, cu alea făcute pe masă, niște primari au murit și au fost aleși morții, care erau în mecanismul respectiv”, a mai spus, la Sibiu, Mircea Diaconu, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel