Mircea Coşea: Va EXPLODA! Atenționez foarte serios: România va intra în CRIZĂ PROFUNDĂ

Profesorul Mircea Coşea trage un semnal de alarmă serios privind economia, după ce INS a anunţat că bugetul României are un deficit al balanţei comerciale de 13 miliarde de euro, comparativ cu 2019. 

"Dl ministru Cîţu vorbeşte mult despre ce a fost. E interesant, dar nu ne ajută. Ce a fost a fost, trebuie să mergem înainte. Cea mai mare grijă a mea este balanţa comercială, care va exploda. Iată că este pregătit fitilul, ca să i se dea foc şi această bombă să explodeze, asta am mai spus.

Imaginea pe care ne-o arată statistica azi este a unei ţări slab dezvoltate. România e o ţară slab dezvoltată în context european. Importăm alimente, deşi producem legume, fructe, cereale. Importăm utilaje, pentru că nu avem nimic produs în ţară, deşi înainte le produceam. Importăm chimice, îngrăşăminte. Care este concluzia? Dacă nu se face o restructurare economică, cu punerea accentului pe industrie, măcar pentru ce ne trebuie în agricultură, să repunem în uz industria petrochimică, atenţionez foarte serios că România va intra într-o criză profundă cel târziu la sfârşitul semestrului 2 din 2021. Nu vom mai putea face faţă. Dacă cineva înainte de alegeri vrea să ne lămurească că vrea binele ţării, să vină cu programe care pun economia în mişcare!", a explicat profesorul Mircea Coşea la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel