Mircea Coșea: S-a întâmplat un lucru pe care guvernul nu îl spune

Guvernul Cioloș va îngheța mai multe sporuri și indemnizații până în 2020, după cum se arată în noua ordonanță privind salarizarea românilor. 

Profesorul Mircea Coșea a spus, la România TV, că guvernul Cioloș știe un lucru pe care îl ascunde.

"De dimineață s-a deschis drumul către continuitatea guvernului Boc. Adică o austeritate care este introdusă în România. Bănuiam acest lucru din primele declarații ale ministrului de Finanțe care ne spunea că va trebui să muncim pe doi lei. Austeritatea care este introdusă acum trebuie să aibă o explicație pentru că noi suntem într-o perioadă de creștere economică, suntem într-o perioadă în care guvernarea Cioloș se laudă cu această creștere, dar în realitatea nu există bani. Această ordonanță nu rezolvă problemele", a spus profesorul Mircea Coșea.

[citeste si]

"S-a întâmplat un lucru pe care guvernul nu îl spune și anume o cădere economică. La începutul acestui an a fost prima cădere a economiei. Am trecut la un trend negativ al balanței de plăți, nu avem posibilități pentru a menține ritmul de creștere. Guvernul nu a luat nicio măsură în domeniul creșterii economice și a creării de locuri de muncă și bani nu mai sunt. Dar în același timp, eu cred că ar trebui să existe imediat o reacție a PSD pentru că guvernarea PSD trebuie să arate unde a lăsat banii, câți au fost și să ceară socoteala guvernului Cioloș pentru a vedea ce s-a întâmplat cu banii", a mai zis Mircea Coșea.

VEZI ȘI: Indemnizațiile și sporurile, BLOCATE de Guvern

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel