Mircea Băsescu, iritat de jurnaliști: Asta e ştire de dat la televizor?

Deranjat de atenţia pe care presa o acordă dosarului în care este acuzat că a luat mită de la clanul Bercea, Mircea Băsescu le-a spus ziariştilor că nu-şi merită salariile.

VEZI ȘI: MOMENT ISTORIC. Palada, la B1 TV. Cu cine s-a împăcat în direct

Mircea Băsescu a părăsit, luni, arestul la domiciliu pentru mai multe ore. Magistraţii i-au acceptat două ieşiri săptămânale pentru a-şi putea salva afacerile.

Luni, Mircea Băsescu a fost aşteptat de jurnalişti în faţa casei. Deranjat de faptul că ziariştii l-au întrebat care îi este programul pentru ziua de luni, fratele fostului preşedinte le-a răspuns: "Serios, asta e ştire de dat la televizor? Dumneavoastră pentru asta luaţi salarii? Eu nu v-aş plăti!", conform România TV.

Conform magistraţilor Tribunalului Constanţa, Mircea Băsescu poate să plece de acasă la serviciu în două zile ale fiecărei săptămâni - luni şi miercuri, timp de câte trei ore, la o firmă din portul Constanţa pe care acesta o administrează. Decizia a fost atacată în instanţă de către procurorii DNA, contestaţia fiind respinsă ca nefondată de către Curtea de Apel, printr-o hotărâre definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel