EXCLUSIV  Mircea Băsescu, ELIBERAT CONDIȚIONAT. Pavel Abraham, prima reacție

Judecătoria Medgidia a decis că Mircea Băsescu poate fi eliberat condiționat după patru luni de închisoare. A fost condamnat la patru ani. Decizia nu este definitivă. Mircea Băsescu e acuzat de trafic de influență în dosarul Bercea. 

Pavel Abraham, fost avocat al familiei Bercea în această cauză, a precizat că e posibil să fie eliberat după patru luni, pentru că a executat și arest la domiciliu care s-a scăzut din pedeapsa finală. Mircea Băsescu trebuia să execute o treime din pedeapsă înaintea eliberării condiționate, datorită vârstei înaintate, condiție ce a fost îndeplinită. Pavel Abraham a mai spus, pentru dcnews.ro, că, din câte știe Mircea Băsescu a și muncit în spatele gratiilor. 

”Mă surprinde servilismul deosebit” a subliniat avocatul. Pavel Abraham este de părere că structura Penitenciarului de la Poarta Albă a grăbit condițiile de eliberare condiționată, deși, în general era prima care se opunea. În plus, Pavel Abraham a avut mai multe procese, ca avocat, la Judecătoria Medgidia unde primea amânări multiple. 

Ceea ce îl surprinde acum pe Pavel Abragam este că s-a decis de la primul termen eliberarea condiționată, dar și că a fost pusă mai devreme data termenului de judecată- trebuia să fie în 13 octombrie și a fost astăzi, în 6. 

”Trebuie să avem în vedere că este fratele fostului președinte” a conchis Pavel Abraham. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel