Mircea Badea, scenariu DEVASTATOR pentru PSD: Se va alege PRAFUL

Mircea Badea susține că se va alege praful de coaliția guvernamentală, considerând că acest lucru este unul foarte bun, comparând actuala coaliție cu USL-ul.

"Se alege cumva praful de actuala coaliție guvernamentală și eu cred că e foarte bine. Cred că e o situație corectă. Actuala coaliție a venit pe fondul unui vot popular uriaș, ca și USL. USL n-a făcut nimic, dar nimic", a precizat Mircea Badea la Antena 3.

Cum nimic nu este exclus, "se poate ajunge și la posibilitatea ca PSD să-și dea jos Guvernul prin moțiune de cenzură", este unul dintre scenariile posibile în viziunea jurnalistului.

"Exact ca USL, de mai nimic n-au fost în stare câștigătorii cu scor uriaș al alegerilor. S-au temut și de umbra lor, au dat pomeni fără număr unor javre agresive și scelerate, bune de muncă, și-au dat cu stângul în dreptul, s-au complăcut în apariții publice tembele, tabloide, au fost preocupați exclusiv de nimicuri, nu de temele esențiale pentru care au luat vot imens. Pe scurt, ducă-se! Nici ei și până la urmă nici țara nu merită nimic bun", a scris și pe blog Mircea Badea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel