Mircea Badea, REACȚIE după ce Antena 3 a fost interzisă de Pora

Mircea Badea a reacționat după ce Antena 3 nu a fost primită la un eveniment organizat Grupul pentru Dialog Social unde Dacian Cioloș a fost invitat.

VEZI ȘI: Decizia lui Gâdea după declarațiile lui Cioloș despre Antena 3- SONDAJ

"Mă doare fix în cot de manifestarea de la GDS. Nu mă interesează absolut deloc chiar dacă se duce premierul Dacian Cioloș. Și... faptul că Andreea Pora vrea sau nu vrea să meargă Antena 3 la dezbaterea lui pește... mă doare fix în cot. Dezbatere cu Dacian Cioloș facem noi marți seară. De aceea nu mă interesează dezbaterea de la GDS. Nu dau doi bani pe acest eveniment", a spus Mircea Badea.

Culmea este că Grupul pentru Dialog Social urmărește să fie o instanță de reflexie critică asupra problemelor fundamentale ale societății românești. Mijlocul principal folosit pentru atingerea acestui scop este dialogul social realizat prin toate instrumentele civilizației moderne. Grupul angajează acest dialog cu diferite componente ale societății precum și cu organele legislative și executive ale puterii de stat. Cel puțin așa se descrie, cu toate acestea, Antena 3 a fost interzisă la eveniment.

VEZI ȘI: Antena 3, INTERZISĂ la un eveniment cu Cioloș. Pora: NU VĂ DORIM AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel