Mircea Badea, pierdere de 200.000 de dolari pentru că nu l-a ascultat pe Prigoană

Silviu Prigoană a povestit cum Mircea Badea a pierdut 200.000 de dolari fiindcă nu l-a ascultat când acesta i-a spus să nu cumpere fabrica de chibrituri de la Gherla. Mircea Badea a pierdut fabrica în instanță, și astfel suma investită.

La începutul anului 2001, Mircea Badea și Oreste Teodorescu au decis să achiziţioneze fabrica de chibrituri de la Gherla.

"L-am rugat pe Mircea Badea în perioada respectivă să nu cumpere fabrica, pentru că e o greşeală. Eu cunoşteam piaţa şi se aduceau chibrituri din Ucraina cu mult sub preţul de producţie, adică nu aveai cum să te baţi cu o piaţă unde tu fabricai suta de cutii de chibrituri la 1 dolar şi de afară venea la un dolar mia de cutii de chibrituri. N-a înţeles atunci... El a intrat ca acţionar, crezând că va salva fabrica, dar nu putea fi salvată de la faliment din cauza pieţei", a declarat Silviu Prigoană pentru paginademedia.ro.

Legat de afacerea cu chibrituri în care s-a implicat Mircea Badea, Silviu Prigoană susţine că a fost o decizie greşită din start a realizatorului TV să investească în acea fabrică. "Nu puteam să-l ajut, era o problemă de instanţă. Chiar dacă intra în posesia fabricii, tot falimentară era. I-am zis de multe ori: <>. A fost un business greşit", a precizat Prigoană.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel