Mircea Badea, după războiul dintre Grindeanu și Drulă: Sunt ultima persoană care ar lua apărarea unui USR-ist, dar un lucru trebuie să zic

Grindeanu
Grindeanu

Sorin Grindeanu se ia de Cătălin Drulă că nu a făcut nimic în calitate de ministru al Transporturilor. Faza „amuzantă”, dacă am fi doar simpli spectatori și nu oameni care locuim în România, că alminteri faza e tragică, este că nici Sorin Grindeanu nu a făcut nimic.

Mircea Badea a reacționat după articolul de pe DC News „În timp ce Grindeanu îi amintește lui Drulă ce n-a făcut, cel mai mare constructor român a oprit lucrările pe Autostrada Transilvania. Situație critică pentru infrastructură”.

Sorin Grindeanu spune că proiectele merg înainte, ocolind scandalul de proporții generat de oprirea activității celui mai mare constructor român, scrie DC News.

Mircea Badea a spus: „Da, proiectele merg înainte, dar nu și autostrada”.

În timp ce Autostrada Transilvania este blocată, ministrul în funcție al Transporturilor se războiește cu președintele USR, Cătălin Drulă, pentru ce n-a făcut acesta din urmă când a fost în Guvern. 

Apoi, realizatorul TV a continuat: „Asta mi se pare foarte tare! Când îi aud pe-ăștia de la guvernare că USR-iștii n-au făcut nimic... eu știu ce să zic?! Adevărul este că ei fac de rup. Sunt ultima persoană care ar lua apărarea unui USR-ist, dar când văd atât abnegație în a spune ce nu au făcut USR-iștii... mamă, dar voi ați rupt făcăturile în două”.

„Am renunțat la iluzia că, în timpul vieții mele, voi merge pe autostradă, iar fiul meu sper să se care din România”, a mai spus Mircea Badea la Antena 3.

Mesajul lui Drulă, fost ministru al Transporturilor:

„Guvernarea incompetentă PNL-PSD a dat de gard cu singurul proiect din PNRR Transporturi pe care se lucrează: A3 Transilvania între Cluj și Zalău.

De luni de zile întreaga piață de construcții din România cere Guvernului o soluție decentă pentru creșterea fulminantă a prețurilor materialelor de construcții. Între timp, Ciolacu, Ciucă și Grindeanu fac ce știu cel mai bine: îi duc pe toți cu zăhărelul. Au dat 2 ordonanțe de urgență pentru ajustarea prețurilor care, în loc să rezolve problema, au adâncit-o și mai tare.

Nu au bani de dat pentru autostrăzi, căi ferate, spitale și școli. În schimb au pentru pensii speciale, mii de pile de partid angajate la stat sau PNDL-uri de miliarde. Însă astăzi s-a umplut paharul. Principalul constructor de autostrăzi din România a oprit lucrările și a părăsit șantierul autostrăzii A3 Transilvania, sectorul dintre Nădășelu și Poarta Sălajului. Cei 42 km în valoare de peste 400 de milioane de euro erau singurii aflați în lucru din întreg PNRR-ul pe Transporturi. Imaginile vorbesc de la sine. Șantierul este înghețat în mijlocul verii, în vârf de sezon de lucrări când sute de muncitori și utilaje ar trebui să atingă vârful de productivitate. PSD și PNL își bat joc cu fiecare ocazie de șansa românilor pentru un trai mai bun. Nu trebuie să uităm asta în 2024 când vor cere din nou votul.”

O zi mai târziu, Sorin Grindeanu, ministru al Transporturilor în funcție, s-a gândit să-i și răspundă. Tot pe Facebook: 

„Cătăline, rămâne cum ți-am mai spus!

În 8 luni de mandat te-ai remarcat prin 4 lucruri:

1. Zero km de autostradă

2. Ranga de la metrou

3. Cablajele din birou ca să te înregistrezi singur (premieră absolută în domeniu)

4. 3 (trei) milioane de dolari în cont.

Atât și nimic mai mult.”

Atacurile dintre persoanele Drulă și Grindeanu nu rezolvă cu nimic situația din teren. Lucrările pe Autostrada Transilvania sunt oprite. 

Vezi mai multe detalii aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel