Mircea Badea, după o fotografie cu Nicuşor Dan la protestele de la Roşia Montană. "Arăta în 2010 ca Herăstrău în 2021"

Captură Video
Captură Video

Mircea Badea a analizat o fotografie postată de Luminiţa Corneanu cu primarul Nicuşor Dan de la protestele pentru Roşia Montană din 2010 şi afirmă că primarul arăta atunci cum arată parcul Herăstrău în 2021. 

"Nicuşor Dan într-o fotografie de la protestele pentru Roşia Montană. Ce scrie acolo? 'În 2010, Nicuşor Dan era un rebel al societăţii civile'. N-ai cum, nu există mai tare de atât, după părerea mea'. Uite-l pe Nicuşor Dan, care arăta atunci cam cum arată şi acum. Să nu se înţeleagă greşit, eu îl susţin!", a spus Mircea Badea după ce a văzut imaginea cu primarul general al Capitalei. 

'O fotografie inedită de la protestele din 2010 de la Roşia Montană a fost postată pe Facebook de criticul literar Luminiţa Corneanu. Nicuşor Dan apare nebărbierit şi cu părul lung alături de avocatul Dumitru Dobrev', a mai citit Mircea Badea despre fotografie. 

"Era prin 2010, când în guvernul României era un domn Videanu, în care noi dădeam cu roșii că voia să vândă Roșia", a scris Luminiţa Corneanu. Mircea Badea a reacţionat rapid: "Uite că nu a vândut-o şi noi putem să.... să ce? Hei, susţin!".

"Doamne ferească Dumnezeu. Dar fotografia e tare. Şi am zis, domnul Nicuşor Dan arăta în 2010 ca Herăstrău în 2021", a concluzionat Mircea Badea. 

Ce spune Luminiţa Corneanu 

"Pentru că e plină presa de știri cu Nicușor tuns, scot și eu de la naftalină această poză cu Nicușorul natur, pe care o țin pe privat din 2012, să nu-i cauzeze omului la cariera politică, că românu' e degrabă trimițător la frizerie. Era prin 2010, când în guvernul României era un domn Videanu, în care noi dădeam cu roșii că voia să vândă Roșia.

Pe vremea aia, dragi copii, Nicușor era un matematician clasic, căruia i se fâlfâia de aparențe și se bătea pentru o mulțime de cauze ale societății, iar eu și Dumitru aveam împreună cu vreo 30 de kilograme mai puțin ca acu. Pentru mine, nu contează cât de lung are părul Nicușor, contează să nu uite pentru ce s-a luptat cât avea plete. Să ne traiești, dom'primar!", a scris aceasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel