Mircea Badea, dovadă că politicienii nu au nicio treabă cu adevăratele probleme ale românilor: Nu mai zic și de ministrul Firea... Este suprem...

Mircea Badea a făcut un comentariu prin care a zis că politicienii nu au nimic bun de făcut din moment ce stau și comentează ce spune George Buhnici.

„Ăștia din sfera politică este clar că nu au treabă dacă reacționează la ce a zis nimeni pe planetă! Doamne, cât de tare este țara aceasta! A vârât capul în poză și Csaba Asztalos de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD). Nu mai zic și de ministrul Familiei, Gabriela Firea... Este suprem...”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

VEZI ȘI: Roxana Wring, după ce Firea l-a criticat pe Buhnici: „O ipocrită! Nu dau doi bani pe indignarea pe care o mimează”. O fi uitat ce a făcut

Roxana Wring, fosta președintă a USR București, a taxat-o pe Gabriela Firea după ce aceasta din urmă l-a criticat pe George Buhnici privind declarațiile despre vergeturi.

„Condamn cu fermitate declarațiile care aduc atingere drepturilor și integrității femeilor! Femeile sunt egale cu bărbații Este de neiertat orice declarație care le tratează pe femei ca pe niște obiecte sau care îndeamnă bărbații să considere că femeile sunt bune doar la cratiță. Desigur, nu este deloc rău să te pricepi, ca femeie, la cratiță, în condițiile în care din ce în ce mai mulți bărbați se laudă cu talentele lor de master chef. Ceea ce, din nou, este foarte bine”, a scris Firea pe Facebook.

„Am citit cu îngrijorare toate comentariile din spațiul public apărute în urma declarațiilor unei persoane publice. Afirmațiile făcute la un post național de televiziune sunt extrem de jignitoare la adresa femeilor. Este impardonabil să aduci în discuție cuvinte care pot fi interpretate ușor că îndeamnă la pedofilie, misoginism și chiar instigă la violență împotriva femeilor. Toate acestea, când este vorba despre o persoană publică, urmărită de mulți fani, care are astfel puterea de a influența alți oameni”, a continuat ea.

 

Roxana Wring a spus că Gabriela Firea ar fi „ipocrită”:

 

„O ipocrită! Când Aurelian Bădulescu, mâna ei dreaptă, ne jignea pe mine și pe colegele mele din Consiliul General, Gabriela Firea nu schița niciun gest. În anii în care am fost consilier general USR la București, am auzit din partea lui Aurelian Bădulescu nenumărate aluzii sexuale, amenințări, înjurături și tot felul de mizerii. Deși i-am cerut să se delimiteze de astfel de comportamente, Gabriela Firea a tăcut complice. Așa că nu dau doi bani pe indignarea pe care o mimează în cazul Buhnici. Prin tăcere a încurajat și validat comportamente la fel de odioase ca cele pe care azi le înfierează”.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel