Mircea Badea: Cum ar arăta viaţa publică fără UDMR în Parlament?

Kelemen Hunor a fost invitatul Biroului Preşedintelui de la Antena 3, unde  Mircea Badea s-a întrebat, retoric, cum ar arăta viaţa publică fără UDMR în Parlamentul României.

Mircea Badea  a ţinut să precizeze că „eu sigur nu voi vota cu domnul Kelemen Hunor, n-aş vrea să se conteze pe mine în treaba asta".

„Din 1990 până astăzi, cu foarte mici pauze, UDMR a fost tot timpul al guvernare. Una dintre pauze a fost după alegerile din 2012, când domnul Ponta anunţase iniţial că UDMR trebuie să se alăture coaliţiei guvernamentale şi unii dintre noi am fost absolut scandalizaţi de acest scenariu", a spus MIrcea Badea.

Realizatorul "În gura presei" a explicat că acest lucru nu a avut la bază motive etnice, ci „ceea ce s-a întâmplat la referendum, în vara anului 2012".

Citește și: Kelemen Hunor. Cum îi cataloghează pe ceilalți candidați

„Pentru unii dintre noi, pentru mulţi dintre noi, referendumul din anul 2012 a fost extrem de important şi rămâne extrem de important, întrucât atunci dorinţa legitimă a multor milioane de cetăţeni din România a fost înfrântă de nişte artificii şi lucrul ăsta nu poate fi trecut cu vederea, din punctul meu de vedere", a precizat Mircea Badea.

„Având în vedere că UDMR-ul a fost la guvernare cu foarte mici pauze din '90 încoace, cum ar fi ca, la următoarele alegeri pentru Parlament, să vină atât de multă lume la vot încât UDMR-ul să nu treacă pragul electoral şi să nu se califice o tură în Parlamentul României? Cum ar arăta viaţa publică fără UDMR în Parlamentul României? Întrebare retorică, era un exerciţiu de imaginaţie şi atât", a încheiat Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel