Mircea Badea, care a pierdut procesul cu Horia Georgescu, întrebare de MILIOANE după ce fostul șef ANI a fost ACHITAT

Mircea Badea are o întrebare după ce fostul şef al ANI Horia Georgescu a fost achitat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) în dosarul privind despăgubirile de la ANRP.

În urmă cu câțiva ani, Horia Georgescu a cerut despăgubiri în instanţă după ce Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei" a folosit la adresa sa apelative precum ”giumbix”. În cererea de chemare în judecată, Horia Georgescu cerea daune de la Mircea Badea şi SC Antena 3 în cuantum de 40.000 de euro pentru atingeri aduse drepturilor la onoare, demnitate, reputaţie, imagine, viaţă privată. Oamenii legii au decis că Georgescu ar trebui să primească despăgubiri în valoare de 5.000 de euro.

În acest context, Mircea Badea are o întrebare - dacă Horia Georgescu a fost afectat pentru că l-a numit ”giumbix”, ce decizie va lua fostul șef ANI după a fost achitat?

"Pe mine, onorata instanță, m-a pus să plătesc pentru că am vorbit de Horia Georgescu pe post. Să vedem dacă îi dă în judecată și pe ăștia. Eu totuși... l-am făcut, pe post, ”giumbix”. Onorata instanță a zis că dacă îi zici unui om ”giumbix” trebuie să-i dai vreo 5.000 euro. Dacă îi zici unui om ”giumbix”... suferă. Să vedem dacă patru ani de pârnaie l-au afectat mai mult decât că i-am zis eu ”giumbix”. Adică să vedem dacă se va îndrepta și împotriva procurorilor care l-au ținut patru ani în pârnaie”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Achitat definitiv

Fostul şef al ANI Horia Georgescu a fost achitat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) în dosarul privind despăgubirile de la ANRP.

Instanţa a admis, marţi, apelul declarat de Georgescu faţă de sentinţa prin care Curtea de Apel Bucureşti îl condamnase, pe 14 februarie 2018, la 4 ani de închisoare cu executare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel