EXCLUSIV  MIRACOLUL lui Cîțu cu banii românilor. Tăriceanu îl face praf / video

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Călin Popescu Tăriceanu îl critică în termeni duri pe ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu.

"Ministrul de Finanţe nu este numai contabilul cel mai important al ţării, cel care se uită pe cele două coloane: de venituri şi de cheltuieli. El trebuie să înţeleagă cum merge economia, ce trebuie şi ce poate să facă pentru bunul mers al economiei, pentru a stimula creşterea economică.

Cîţu are, mi se pare, puţină experienţă în această zonă şi în această postură. Este un om care văd că a îmbrăţişat cu dragă inimă politica de austeritate, România este ţara din Uniunea Europeană care a alocat cel mai mic procent din PIB pentru stimularea economiei în această perioadă de epidemie de coronavirus. România a alocat ceva între trei şi cinci la sută din PIB, comparativ cu celelalte ţări care ne înconjoară: Polonia – 18% din PIB, Ungaria – ceva similar, Cehia, Slovacia, tot nişte scoruri care sunt cu două cifre.

Şi el vine la televizor şi se laudă că România va performa, că vom primi cele 80 de miliarde de la UE cu care se vor face minuni. Acesta este miracolul pe care-l vântură în ultima vreme", a declarat, la DC News, Călin Popescu Tăriceanu.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel