Miracole ale Crăciunului pentru Mihai Neșu

Fostul fotbalist Mihai Neșu, paralizat de la gât în jos, în ultimii doi ani, în urma unei accidentări, are toate motivele să creadă în magia Crăciunului.

Potrivit cancan.ro, după ce a fost sfătuit să încerce tratamentele unei clinici de recuperare din Statele Unite, Mihăiţă Neşu a reuşit performanţa de a se ridica în picioare, deși doi ani a fost capabil să se folosească doar de gură şi un pix.

Performanța este uimitoare și emoționantă, iar Neșu promite să urmeze antrenamentele şi să lupte pentru a reuși să meargă pe picioarele lui.

Un alt eveniment extraordinar în viața fostului fotbalist și la care nu aștepta a fost vizita Mariei, soţia sa, în preajma sărbătorilor, care se pare că a revenit asupra deciziei de anul trecut de a se despărţi şi a ţinut să fie alături de el în aceste momente atât de speciale din viaţa lui.

În pofida faptului că fostul internațional, după mai multe intervenții și exerciții de recuperare, se resemnase cu ideea că nu v-a mai putea merge și s-a concentrat pe o activitate menită să-i ajute pe alții, înființând o fundație pentru strângerea de fonduri în scopul ajutorării copiilor cu dizabilități, Mihai Neșu poate să zică mai mult ca oricând că miracole se întâmplă.

Fotbalistul Mihai Neşu a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile în urma unui accident suferit la coloană în 10 mai 2011, după o ciocnire cu coechipierul său Alje Schut la un antrenament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel