Mioara Roman, primele declarații despre divorțul fiicei sale

Mioara Roman nu dorește să se implice în viața personală a fiicei sale, Oana Roman, chiar dacă, potrivit acesteia, au existat tensiuni destul de mari în căsnicia sa cu Marius Elisei, cei doi ajungând de două ori în pragul divorțului. 


Întrebată de ce Oana și Marius au ajuns de două ori în pragul divorțului, Mioara Roman a povestit: „Pentru că sunt săraci și prăpădiți și n-au din ce, Oana e gură mare și se repede la el și îi zice nu știu ce, iar el e mai introvertit, e Balanță și mai înghite. Când s-au certat prima dată, ea i-a zis: «Gata, pleacă, lasă-mă!» Din cauza sărăciei, vă jur că nu e alt motiv! Dar nu vor renunța ei, nu e ceva serios (cu divorțul – n.r.)", a declarat Mioara Roman pentru Ring.ro.

Pe de altă parte, Mioara Roman a explicat că are o relație bună cu ginerele său, dar și de ce nu intenționează să se implice în viața personală a copiilor ei: „ Oana e depresivă și îi sare țandăra foarte ușor. I-am recomandat de anul trecut să se ducă la doctor. În privința relației lor, nu le dau sfaturi pentru că nici eu n-am primit. Această fază, a sfaturilor date de părinți copiilor pentru viața lor personală, e depășită în istoria contemporană. Ei au alte idealuri, au alte repere. Deși sunt generația anilor '60-'70, care a răsturnat lumea, Flower Power etc., nu pot să mă bag. Concluzia mea e că omul a ajuns sluga obiectelor. Nici dacă într-o zi vor veni să-mi spună că divorțează, tot nu le voi spune nimic. N-au decât să facă ce doresc. Acum e altă lume, părinții care se bagă în relațiile copiilor lor nu fac bine", a mai declarat Mioara Roman.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel