O lună, termen pentru podul peste ARGEŞ de pe A1

Autostrada
Autostrada

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, solicită finalizarea în 30 de zile a lucrărilor de refacere a părţii carosabile a podului de peste râul Argeş afirmând că, în caz contrar, cei implicaţi vor suporta consecinţele.

"Astăzi am fost la podul de peste râul Argeş, de la kilometru 36 al autostrăzii A1 Bucureşti - Piteşti pentru a verifica stadiul lucrărilor de refacere a părţii carosabile. Sunt dezamăgit de stadiul lucrărilor. Din această cauză am convocat, astăzi, Comisia care se ocupă de acest obiectiv şi le-am solicitat ca lucrările să fie finalizate în termen de maxim 30 de zile. Trebuie ca toată lumea să conştientizeze că lucrările de infrastructură nu ţin cont de zilele săptămânii. Dacă dânşii nu au înţeles că românii nu mai răbdare cu finalizarea lucrărilor de infrastructură, mai bine se duc acasă şi lasă locul oamenilor competenţi! În situaţia în care această lucrare nu se finalizează în termenul pe care l-am solicitat, fiecare dintre cei implicaţi vor suporta consecinţele!', a scris ministrul Cuc pe pagina sa de Facebook. 

Ministrul Transporturilor şi-a făcut un obicei din a vizita şantierele deschise în ţară şi a pune presiune pe constructori. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel