Ministrul Transporturilor: Mă declar extrem de nemulţumit. Este inadmisibil

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a efectuat vineri, împreună cu directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Ştefan Ioniţă, o vizită de lucru inopinată pe şantierele din jurul Bucureştiului, la finalul căreia şi-a exprimat nemulţumirea faţă de stadiul lucrărilor şi a cerut luarea unor 'măsuri extreme' pentru remedierea situaţiei.

Conform unui comunicat al Ministerului Transporturilor, ministrul şi-a început vizita pe şantierul secţiunii Bucureşti - Ploieşti, parte din Autostrada A3 Bucureşti - Braşov. 'Pe acest tronson de autostradă, ministrul a constatat o mobilizare deficitară. Ca urmare, conducerea CNAIR a decis să îi trimită constructorului o înştiinţare de remediere. Firma va fi penalizată pentru slaba mobilizare', se menţionează în comunicat.

Răzvan Cuc a verificat şi lucrările la Varianta de Ocolire Mihăileşti, pentru care a fost semnat în aprilie 2016 contractul de execuţie. Până la acest moment stadiul fizic este nesatisfăcător, de 7,2%. Pe şantierul Centurii rutiere a Bucureştiului, lot 1 - secţiunea DN7 - A1, la acest moment, stadiul fizic de execuţie este de 57%. Şantierul este monitorizat zilnic de specialiştii din cadrul CNAIR.

'Am mers într-o vizită neanunţată pe şantierele din jurul Bucureştiului, în urma căreia mă declar extrem de nemulţumit. Este inadmisibil să nu găsim muncitori la lucru, în condiţiile în care avem termene de respectat. Nu pot accepta această lipsa de implicare din partea constructorilor şi susţin luarea unor măsuri extreme, pentru ca această situaţie să fie remediată. Nu mă voi opri aici. Vreau să fie toţi conştienţi că în orice moment mă voi deplasa pe şantiere să inspectez situaţia lucrărilor. Săptămâna viitoare, luni, aştept toţi constructorii de pe şantierele pe care le-am vizitat astăzi, la Ministerul Transporturilor cu explicaţii şi soluţii clare', a declarat Răzvan Cuc.

[citeste si]

O altă oprire a fost pe podul situat peste râul Vedea, Alexandria, unde ministrul Transporturilor a constatat eficienţa ridicată a constructorului în execuţia lucrărilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel