Ministrul Sănătății. Gabriela Firea: O susținem pe Rodica Nassar

Gabriela Firea a declarat la intrarea la ședința Comitetului Executiv a PSD că susține un nou nume pentru funcția de ministru al Sănătății. De asemenea ea a dat și alte două nume de miniștri pe care le va susține în CEx. 

Chiar dacă inițial s-a ferit să dea nume, în cele din urmă, Gabriela Firea a spus că o va susține, alături de primarii de sector pe Rodica Nassar, pentru funcția de ministru al Sănătății.

"Nu am ce să-i reproșez domnului Florian Bodog, am colaborat bine cu el. Nu am ce să-i reproșez vis-a-vis de gestionarea celor 19 spitale din București. Cu toate acestea, noi o vom susține pe doamna Rodica Nassar. Ne-am dori ca ea, care este președintele sector doi București să ocupe această poziție, prin urmare o vom și propune. Sperăm doar să nu se retragă doamna Nassar. Aceasta va fi propunerea noastră. Nu insistăm foarte mult pentru a nu ajunge la tensiuni între colegi. Noi spunem ce vom propune: și pe doamna Ecaterina Andronescu la Educație și pe domnul George Ivașcu la Cultură. Îmi doresc foarte mult ca și organizațiile PSD București și Ilfov să aibă reprezentanți în Guvern, " a spus Gabriela Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel