Ministrul Pop, mesaj pentru contestatarii programului de guvernare

Ministrul Educației, Liviu Pop, le-a recomandat, marți, celor care critică programul de guvernare al PSD să aștepte până la sfârșitul anului, când se va trage linie și când se va vedea că e posibil să existe creștere economică, concomitent cu creșterea veniturilor românilor.

"De la începutul anului sunt diverse voci care contestă programul PSD, care spun că majorările de salarii și de pensii sau reducerile de taxe și impozite vor arunca România în haos. Până acum, realitățile economice i-au contrazis pe toți acești critici de serviciu. Deci, le recomandăm cu foarte multă căldură celor care critică programul PSD să aibă răbdare până la finalul anului, când vom trage linie și când se va vedea că e posibil să avem creștere economică, concomitent cu creșterea veniturilor românilor. De asemenea, PSD analizează cu mare atenție fiecare decizie cu impact semnificativ în plan economic. Faptul că măsori de 10 ori înainte să iei o decizie nu este un semn de ezitare, ci o conduită responsabilă pe care ar trebui să o aibă orice guvern", a scris Liviu Pop pe Facebook.

Klaus Iohannis a declarat marți, la Miercurea Ciuc, că le recomandă celor de la PSD să se gândească bine la schimbările legislative pe care doresc să le facă, deoarece majoritatea parlamentară pe care coaliția de guvernare o are îi permite acest lucru, și să evite, astfel, erorile politice.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel