Ministrul Nicolescu, despre Cătălin Predoiu: Jignește și lansează teme false

Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, a vorbit despre Cătălin Predoiu în termeni foarte duri, spunând că jignește și lansează teme false.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Moment memorabil pentru Lucian Bolcaș. Lucruri neștiute despre celebrul avocat. "Nu voi putea trăda pe nimeni"

"Din pacate domnul Predoiu continua sa promoveze jigniri la adresa mea in diverse medii online, folosindu-se de o tema falsa - "fost director intr-o companie de petrol/negocieaza redeventele cu fostul angajator".

Sa revenim insa la domnul Predoiu si temele false pe care le lanseaza. Realitatea pe redevente este ca ele nu pot fi modificate, pana la sfarsitul anului, datorita unor angajamente contractuale anterioare. Cei din Guvernul actual responsabili de subiect au anuntat deja ca discutiile cu toti cei 44 de detinatori de acorduri petroliere si decizia vor avea loc in luna decembrie, dupa alegeri. Ce dovada de mai multa buna-credinta ar putea exista? Teoretic, dupa alegeri ar putea fi un alt Guvern. Daca Guvernul actual pregatea ceva "necurat" o facea acum, inainte de alegeri. Este vorba de o logica elementara.

In postarea mea anterioara despre domnul Predoiu faceam referire la sumele importante de bani primite de domnia sa pentru consultanta juridica acordata unei firme din energie chiar inainte de numirea domiei sale ca ministru al justitiei. Pentru a elimina orice posibile interpretari gresite, precizez ca firma la care m-am referit este Rompetrol la momentul in care compania era condusa de domnul Patriciu. Pe logica actuala promovata de domnul Predoiu, domnia sa nu ar fi trebuit sa intre in Guvern, ca ministru al Justiei, pentru ca acel Guvern trebuia sa ia decizii in cazul Rompetrol pentru a apara interesele statului roman care erau altele decat cele ale domnului Patriciu.

In ceea ce ma priveste, am intrat in Guvern pentru a face treaba pentru Romania. Pentru a demonstra ca se poate. Energia e un domeniu complicat in care s-a facut putin in ultimii 7-8 ani.

Exemplele de lucruri realizate pot continua. Mai este insa enorm de facut. Imi dedic cunostiintele, energia si timpul pentru a face treaba, cu profesionalism si onestitate. De aceea, nu ii permit domnului Predoiu sa ma denigreze sau sa lanseze informatii false la adresa mea", scrie Razvan Nicolescu pe Facebook, scrie Realitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel