Ministrul Mediului: Asupra lui Iohannis planează o suspiciune că e de partea Holzindustrie

Foto: phalert.ro
Foto: phalert.ro

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a declarat că asupra președintelui Iohannis "planează o suspiciune" că e de partea firmei austriece Holzindustrie pentru că a cerut reexaminarea Codului Silvic. Șeful statului a fost imediat apărat de liderul PNL Cătălin Predoiu, care i-a transmis lui Ponta că ar trebui să ceară scuze în numele ministrului.

Grațiela Gavrilescu a sugerat, într-o declarație de presă făcută la Suceava, că șeful statului se află în aceeași tabără cu Holzindustrie Schwighofer.

"Consider că atâta timp cât există pe aceeaşi linie parlamentari ai opoziţiei care susţin aceleaşi elemente pe care le-a susţinut preşedintele sunt şi anumite persoane fizice sau poate şi ONG care sunt tot lângă preşedinte şi lângă parlamentari ai opoziţiei şi nu în ultimul rând şi firma Holzindustrie susţine tot aceleaşi elemente, totuşi ne gândim de ce ceilalţi, care suntem de partea cealaltă a baricadei şi care suntem mai numeroşi, avem o altă gândire şi de ce timp de doi ani şi jumătate cât s-a dezbătut şi s-a creat Codul Silvic introdus la vot în Camera Deputaţilor şi Senat a avut o altă formă. Atunci pot să spun că planează o suspiciune", a spus Gavrilescu, conform Mediafax.

Ministrul Mediului: Programul Rabla se reia pe 27 aprilie, cu 25.000 de tichete

"Am devenit o ţintă pentru că am început să ne facem treaba”, a spus ministrul.

"Anunţ pe toată lumea că reprezentanţii Ministerului Mediului îşi îndeplinesc fişa postului şi vor lua toate măsurile ca siguranţa cetăţeanului şi interesul naţional să fie apărate. Nu ştiu ce interese apără alţii. Eu vă spun ce interese apărăm noi", a spus Gavrilescu, adăugând că o avuţie a ţării care este pădurea e o problemă de siguranţă naţională.

Predoiu: Atac incalificabil

Cătălin Predoiu a reacționat pe o rețea socială, unde a subliniat că "PSD redevine agresiv".

"Ministrul Mediului, doamna Grațiela Gavrilescu, atacă într-un mod incalificabil și neîntemeiat pe președintele Iohannis. Îi cer premierului Ponta să stopeze aceste atacuri, să nu revină la stilul de retorică suburbanp din campania electorală prezidențială. Dacă ar avea un minimum de eleganță politică, premierul ar cere scuze public pentru atacurile incorecte ale doamnelor Gavrilescu și Plumb", a scris Predoiu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel