Ministrul Justiției, Ana Birchall, absentă la ședința CSM

Ana Birchall
Ana Birchall

Potrivit România TV, ministrul Justiției, Ana Birchall a lipsit de la ședința plenului CSM, unde trebuia să se decidă validarea concursului pentru funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

Şedinţa plenului CSM era programată la ora 12.00. Aceasta a fost amânată din lipsă de cvorum. Ministrul Justiţiei a lipsit de la şedinţă, absenţi fiind şi procurorul general, Bogdan Licu, preşedintele ÎCCJ, Cristina Tarcea, vicepreşedintele CSM, Nicolae Solomon, judecătorul Bogdan Mateescu şi procurorul Tatiana Toader.

"Vă facem cunoscut că şedinţa Plenului din data de 20 iunie 2019, se amână pentru o dată ulterioară, având în vedere imposibilitatea întrunirii cvorumului necesar desfăşurării şedinţei", se arată într-o informare a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), remisă MEDIAFAX.

Pe ordinea de zi a ședinței de joi se aflau mai multe chestiuni importante, precum validarea concursului pentru conducerea Secției de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ), concurs la care procurorul Adina Florea a obținut cel mai mare punctaj.

Un alt subiect aflat pe ordinea de zi era cererea lui Gheorghe Stan de a i se rezerva un post de procuror la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ), până la încetarea mandatului de 9 ani ca judecător la Curtea Constituțională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel