Ministrul Șimon - ANRM. Daniel Zamfir: "INCREDIBIL!!!!". Afirmații grave

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Senatorul PNL Daniel Zamfir, președintele Comisiei economice din Senat, a spus că ministrul Economiei, Gheorghe Șimon, a făcut niște afirmații foarte grave vizavi de Agenția Națională a Resurselor Minerale.

"INCREDIBIL!!!! INIMAGINABIL!!! Astazi la audierile din Comisia economică a Senatului, ministrul economiei, Gheorghe Simon, confirma jaful pastorit de Agenția Națională a Resurselor Minerale!

Am aflat că sunt societăți comerciale care n-au plătit NICIODATA, rețineți NICIODATA, niciun leu redevență Statului Roman, deși exploatează resurse de peste 20 de ani!!!

Angajații Statului n-au urmărit și când au urmărit și au constat că nu plătesc, nu le-au retras licentele și nici nu s-au preocupat de recuperarea datoriilor!

Am solicitat de urgență conducerii nou instalate a ANRM sa recupereze de urgență sumele datorate Statului român și să prezinte un raport detaliat al situației.

[citeste si]

S-a tot vorbit de jaf in tara, dar așa ceva, de atâția ani, cu complicitatea autorităților Statului, eu nu mi-am imaginat!!! Apropo, n-ar trebui sa intervină și alte organe ale Statului??", a fost mesajul transmis de Daniel Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel