Ministrul Energiei, atacat dur de şefii RADET

Andrei Gerea
Andrei Gerea

Ministrul Energiei, Andrei Gerea a fost atacat dur de unul dintre şefii de la RADET.

Preşedintele CA al RADET, Gabriel Dumitraşcu, l-a criticat vineri pe ministrul Andrei Gerea, susţinând că acesta "nu a avut legătură cu energia decât în calitate de consumator".

"Nici nu are de unde să înţeleagă, că nu a avut legătură cu energia decât în calitate de consumator, probabil în viaţa dânsului a aprins ca noi toţi becul sau aragazul. Cred că altă tangenţă nu a avut cu energia. Uitaţi-vă la afirmaţiile trăsnite pe care le-a făcut de-a lungul timpului. (...) Spunea în primăvară că România nu are nicio centrală de acumulare prin pompaj. Fals. Sunt centrale cu acumulare prin pompaj pe râul Olt de ani de zile", a spus Dumitraşcu, într-o conferinţă de presă, conform Agerpres.

Preşedintele CA al RADET şi-a exprimat speranţa că "miniştri de acest tip nu vor mai ocupa scaune ministeriale în România". "Salut plecarea dânsului şi exprim speranţa că miniştri de acest tip nu vor mai ocupa scaune ministeriale în România", a declarat Gabriel Dumitraşcu.

El a susţinut că ministrul Energiei, Andrei Gerea, "a avut o comunicare tendenţioasă, mincinoasă, politizată şi neprofesională".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel