Ministrul Educației, mișcare incredibilă în timp ce a ratat titlul de doctor. Îl preocupă Iohannis

Scutaru Cristina / 15 iul 2018 / 22:13 Salveaza PDF Comentarii
Repartizare licee 2018 Gorj. REZULTATE edu.ro Admitere licee 2018.
Descriere foto: Repartizare licee 2018 Gorj. REZULTATE edu.ro Admitere licee 2018.

Lucrarea de doctorat a ministrului Educației Liviu Pop a fost blocată pentru că prezintă ”suspiciuni de similitudine sau plagiat”.

Liviu Pop, care este profesor de matematică la bază, a vrut să obțină titlul de doctor, dar nu i-a ieșit pentru că a plagiat. Astfel, decizia s-a amânat și rămâne de văzut dacă va mai obține titlul. Culmea este că ministrul Educației nu este foarte preocupat de acest subiect. Are treburi mai importante, cum ar fi sondajele pe Facebook. 

"Pentru că sondajul anterior nu mai este de actualitate (KWI a respectat decizia CCR), vă propun un nou sondaj.

Credeţi că domnul preşedinte Klaus Werner Iohannis trebuie să returneze statului român, de urgenţă, cei 320.000 de euro încasaţi în urma închirierii unui spaţiu comercial obţinut prin uz de fals?", a scris Liviu Pop pe Facebook.

Dar nici opoziția nu are vreo problemă cu faptul că un ministru al Educației este bănuit de plagiat. Liberalii nu au ”sărit” la gâtul lui Liviu Pop să-l critice.

Teza de doctorat cu titlul ”Migrația forței de muncă. Implicații asupra securității naționale"

Miercuri, 11 iulie 2018, la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza, doctorandul Liviu Marian Pop a susţinut, în ședință publică, teza de doctorat cu titlul ”Migrația forței de muncă. Implicații asupra securității naționale", în vederea obţinerii titlului ştiinţific de doctor în domeniul ORDINE PUBLICĂ ŞI SIGURANŢĂ NAŢIONALĂ.

Conducător de doctorat este prof. univ. dr. Pișleag Țuțu.

Comisia pentru susţinerea tezei a fost următoarea: Preşedinte: prof. univ. dr. Adrian Iacob, iar membrii au fost prof. univ. dr. Pișleag Țuțu – conducător de doctorat; prof. univ. dr. George-Marius Țical – referent oficial; prof. univ. dr. Nicolae Istudor – referent oficial; prof. univ. dr. oan Crăciun – referent oficial.

Textul integral al tezei în format tipărit poate fi consultat la Biblioteca Academiei de Poliție.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25