Ministrul Economiei, surprins de un apel telefonic de la Cioloș

Vicepremierul şi ministrul Economiei, Costin Borc, a declarat, în exclusivitate la Realitatea Tv, că Guvernul Cioloş şi-a propus să nu înşele aşteptările românilor şi adăugat că în opinia sa, un avantaj al Executivului îl reprezintă faptul că miniştrii nu sunt membri de partid.

Totodată, a mai spus că un alt avantaj al Guvernului tehnocrat este lipsa nepotismelor în numirile pe anumite funcţii, aşa cum se făcea în alte cabinete. Borc a mai spus că Guvernul din care face parte are limitele impuse de mandatul asumat.

"Acest Guvern are limitele impuse de mandatul asumat. Guvernul Cioloş şi-a propus să nu înşele aşteptările românilor. Guvernul trebuie să aducă România într-o stare mai bună. Este apăsător să fii membru într-un Guvern, o demnitate publică nu este ceva de luat în râs. Avem libertatea de a face ce ne dictează conştiinta. Faptul ca nu suntem membri ai unor partide ne dă libertate sa facem ce ne dictează constiinta", a spus ministrul

Totodată, Borc a mai precizat că a fost suprins când Dacian Cioloş l-a sunat pentru a-i propune să facă parte din Guvern: "Eram in uzină, am primit un telefon, eram prin fabrica şi m-a sunat premierul si a fost o surpriza, am crezut ca este o farsa a lui Buzdugan: "Bună ziua, domnnule Borc, sunt Dacian Cioloş, aş vrea să stăm de vorbă". Mi-am dat seama ca sansa noastra este sa urmam calea pe care o avem pentru ca daca facem ceva ne dictează conştiinţa sigur vom face ceva bine", a mai spus Costin Borc, la Realitatea Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel