Ministrul Cuc: ”Vă spun exact progresul!” Cristache: ”Deja?!”

Răzvan Cuc
Răzvan Cuc

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a dat cărțile pe față, miercuri seară, la TVR 1, în emisiunea jurnalistului Ionuț Cristache.

Lucrările pe şantierul variantei ocolitoare a municipiului Bacău se vor opri până marţi, 26 martie, pentru că muncitorii antreprenorului sunt în săptămâna liberă, a informat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Precizarea vine după ce presa a relatat că utilajele au dispărut.

Miercuri seară, ministrul Răzvan Cuc, prezent în platoul emisiunii „România9”, a făcut o serie de precizări importante. „Încă din 2008, anunța cu mare fast domnul Orban că vom avea centură la Bacău. Nu s-a întâmplat nimic. În 2015, s-a licitat acest obiectiv. A fost desemnată o firmă străină cu 100 milioane lei mai mult decât valoarea obiectivului. Și iată că, în 2017, am reziliat contractul cu acea firmă. Tot în 2017, s-a reluat licitația și astăzi avem un antreprenor român, care văd că este luat la țintă de toată lumea.

Cine îl cunoaște știe modul în care își desfășoară activitatea. Își respectă angajații. Și în contractul colectiv de muncă e stipulat că aceștia lucrează trei săptămâni – și o să vedeți că va recupera, dacă, într-adevăr, este cazul să spunem că ar fi anumiți timpi morți la acest obiectiv, dar o să vă spun exact și cât are progresul în acest moment la Centura Bacăului: undeva la 10 la sută", a spus Răzvan Cuc. „Deja?!", a intervenit Ionuț Cristache. „Deja! Dar acesta este modul în care dânsul lucrează", a spus ministrul.

Răvan Cuc a asigurat că „termenele, sub nicio formă, nu vor fi întârziate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel