Ministrul Costea: Persoanele cu dizabilități, un exemplu pentru noi toți

Ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Ana Costea, în mesajul transmis, joi, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, arată motivele pentru care ar trebui să le mulțumim acestor persoane ce prezintă un handicap.

"Astăzi, de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, suntem alături de cei care ne învață în fiecare zi ce înseamnă să ai curajul să lupți, să reziști și că lumea în care trăim noi o facem. Acești oameni remarcabili sunt un exemplu pentru noi, toți și ar trebui să le mulțumim, pe de o parte, pentru că ne sprijină să construim împreună o lume mai bună în care fiecare are o șansă, iar pe de altă parte, pentru că ne arată mereu că destinul este opera celor puternici și scuza celor slabi.", este mesajul transmis de ministrul Costea. 

Organizația Națiunilor Unite marchează ziua de 3 decembrie drept Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, acțiune care are ca scop atât sublinierea necesității respectării drepturilor persoanelor cu dizabilități, cât și continuarea procesului de incluziune a lor. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel