Ministrul Budăi, mesaj către Ambasada SUA în România: Am acceptul lui Dăncilă

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că a transmis, cu aprobarea premierului Viorica Dăncilă, un mesaj Ambasadei SUA în România cu privire la situația fetiței din Mehedinți, Sorina, în vârstă de opt ani.

„Azi dimineață, am vorbit cu doamna premier, cu acceptul ei, am transmis un mesaj Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România, din dorința de a avea colaborare și de a ne asigura că minorul este în regulă,atât cât poate fi în regulă, după trauma prin care a trecut.

Am dat dispoziții Agenției Naționale de Protecție a Drepturilor Copilului și Agenției Naționale pentru Prestații și Inspecție Socială, ca ambele corpuri de control să fie, luni dimineață, la prima oră, în Dolj și Mehedinți să am un raport amănunțit de acolo de la fața locului", a declarat Marius Budăi, la Antena3.

Amintim că avocatul familiei adoptive, Liviu Belulescu, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că Sorina s-a adaptat la noua situație.

Un protest de amploare a avut loc, vineri seara, în Baia de Aramă, județul Mehedinți. Oamenii s-au adunat pe marginea drumului și au avut afișe cu mesaje precum „Sorina merită un loc în România, alături de familia ei", „Lăsați-o pe Sorina să decidă" sau „Sorina are o familie și centrele sunt pline de orfani".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel