Ministrul Agriculturii aruncă BOMBA. Miliarde de euro scoase din țară în mandatul lui Băsescu

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat, într-un interviu pentru Ziarul Financiar, că în ultimii cinci ani, „de pe vremea lui Traian Băsescu", din România au ieşit 35 de miliarde de euro care au luat drumul Elveţiei. 

Ministrul Agriculturii spune că prezenţa sa deranjează pentru că este o persoană care nu ia „ciubuc". „Eu sunt omul care nu ia ciubuc, şi nu dă ciubuc! Şi asta deranjează!" a declarat Achim Irimescu.

"Corupţia este peste tot, dar mă rog, scurt şi încheiem, diferenţa între corupţia de la noi şi corupţia din Vest, asta îmi explicau mie cei din Vest: acolo este... e umană, adică cei mai mulţi bani se fac cu statul, toate hoţiile mari se fac cu statul, cu bani de la buget, peste tot. Când stăinii fac o afacere cu statul şi câştigă, să zicem, un milion de euro, banii ăia nu-i duc într-o ţară străină, să-mi iau casa sau să-i pun în cont, ci îi păstrez în Belgia (destinaţie generică întrucât ministrul a locuit multă vreme în Belgia – n.red.) şi fac o afacere, o firmă, o fabricuţă, şi dau şi la amărâtul ăla să mănânce o pâine. Voi scoateţi banii din ţară, şi - îmi spunea el - s-au scos în ultimii 5 ani de guvernare, de pe vremea lui Băsescu - că aşa era atunci, nu că ar fi alţii mai procopsiţi ca alţii. Nu! Toţi sunt români, toate partidele, să fim clari.

[citeste si]

S-au scos 35 de miliarde (de euro) din România, îmi supuneau băieţii, confidenţial; din România, cu camionul, s-au dus în Elveţia. Sunteţi atât de tâmpiţi, banii ăia produceau pentru noi, în loc să producă pentru Elveţia. Ştiţi că acum, în Elveţia, dacă pui bani trebuie să dai tu comision, nu îţi dă el" a mai spus Ministrul Agriculturii, într-un interviu acordat zf.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel