Ministrul Agriculturii, anunț de impact despre prețurile din supermaketuri

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat, marți, la întâlnirea cu retailerii, că înghețarea prețurilor în supermarketuri înainte de reducerea TVA la alimente ar fi o măsură bună. 

Remarca lui Constantin a suvernit deciziei unui mare retailer de a îngheța prețurile, în timp ce alte magazine fie au majorat prețurile, fie le-au redus.

"Vreau să mulţumesc anumitor lanţuri de magazine care au luat decizii extrem de importante. Una dintre măsuri, care a fost luată de un anumit lanţ de magazine şi care pe mine m-a bucurat foarte tare, a fost aceea de a îngheţa preţurile până la 1 iunie 2015.

Cred că este un efect şi o măsură foarte bună. Cetăţeanul, în felul acesta, cred că va câştiga încredere suficient de multă că de la 1 iunie va avea acea reducere de preţ", a declarat Daniel Constantin la întâlnirea cu retailerii.

În urma unei vizite într-un hipermarket din Capitală, Daniel Constantin a spus că ei care nu vor respecta legea în ceea ce privește reducerea TVA de la 1 iunie și care au mărit deja prețurile, pentru a le scădea apoi la data menționată, vor fi pedepsiți conform legii.

Scandal în PC, după propunerea fuziunii cu PLR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel