Ministru tehnocrat, la ședința PNL. Pieleanu îl desființează. VIDEO LIVE de la ședința liberalilor

Este ședință importantă în PNL. La Palatul Parlamentului, are loc Consiliul Naţional al PNL. 

Alina Gorghiu va fi validată oficial ca președinte unic și va fi lansat programul de guvernare în forma sa definitivă. 

La ședința PNL participă și un ministru tehnocrat, cel al Sănătății, Vlad Voiculescu. Iată ce scria pe Facebook în această dimineață: 

”Am fost invitat la lansarea programului de guvernare al Partidului National Liberal si am acceptat invitatia (asa cum as accepta si daca ar veni din partea altor partide politice interesate de Sanatate). Voi merge pentru a vorbi despre sistemul sanitar, cum l-am gasit si ce se poate face mai departe pentru insanatosirea lui. Dupa 4 luni la Ministerul Sanatatii, stiu ca acest lucru este posibil. Merg acolo pentru că, indiferent de partid, politicienii vor forma viitorul Parlament al Romaniei si de votul si de prioritatile lor va depinde sanatatea noastra.

Pentru ca as vrea sa opresc orice speculatii inutile, anunt aici ca nu voi candida la aceste legeri parlamentare. La Ministerul Sanatatii lucram la cateva proiecte importante pentru pacienti si personalul medical. Desigur, nu as vrea ca acestea sa fie folosite ca munitie electorala. Voi folosi fiecare ora care mi-a ramas din acest mandat pentru a le duce la capat. Mi-as dori ca, odata finalizate, sa reprezinte o fundatie solida de constructie pentru viitorul Parlament si viitorul Guvern”. 

”Îi place să facă politică. Nu văd cum să aducă un plus de încredere. Datele de sondare are o notorietate ”uriașă”, sub 25%. Notorietare nici măcar de 1 la 4” a spus sociologul Marius Pieleanu la Antena 3. Sociologul subliniază că miniștrii tehnocrați ar trebuie să se preocupe de domeniul ce le-a fost atribuit. Marius Pieleanu atrage atenția că tinerii frumoși și liberi vizează rapid funcții de conducere în politică. 

Iată video live de la ședință: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel