Ministru, surprins de USR: Asta fac ei în timp ce colega lor a luat cuvântul la moțiune - video

moțiune
moțiune

Ministrul Radu Oprea a publicat un video prin care a vrut să arate cât respectă manifestă USR față de colega lor care citea punctul de vedere al partidului la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

”Palatul Parlamentului - moțiunea de cenzură. Cât respect manifestă USR față de colega lor care citește... Încă un exercițiu pur politicianist!”, a fost mesajul postat de ministrul Radu Oprea.

Plenul reunit al Parlamentului a început dezbaterile privind moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, inițiată de Opoziție. Din 465 de parlamentari, sunt prezenți 303 parlamentari.

Potrivit procedurii parlamentare, o moţiune de cenzură poate fi iniţiată de cel puţin o pătrime din numărul total al deputaţilor şi senatorilor şi se comunică Guvernului la data depunerii.

Pentru a fi adoptată, o moţiune de cenzură are nevoie de votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor, în acest caz 233 de voturi, în contextul în care Parlamentul are un număr total de 465 de senatori și deputați.

PNL, USR, PMP, Pro România și UDMR au anunțat că vor susține demersul. Președintele PNL Ludovic Orban a afirmat, joi, că până la acel moment doar 215 parlamentari au anunțat că vor susține moțiunea de cenzură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel