EXCLUSIV  Ministru, selfie în metrou ca să pară om de rând. ”Mergem zilnic și ni s-a acrit... el era bucuros” - VIDEO

foto pexels ilustrativ
foto pexels ilustrativ

Politicienii încearcă să pară oameni simpli, de rând, scoși ca din țiplă și plasați, bucuroși, în mijlocului mulțimii copleșită de probleme și epuizare. Se confundă în mulțime sau sclipesc din mijlocul ei? 

Politicienii au impresia greșită că dacă merg în piață, cu metroul, cu bicicleta sau în parc, la o plimbare, flancați de 10 politicieni și 10 SPP-iști, vor înmuia inimile românilor pentru că se vor confunda cu ei și cu problemele lor. Reușesc oare să facă asta sau doar își scot în evidență lipsa de înțelegere a problemelor românilor? 

”Dau un sfat gratis pentru politicieni: Ia du-te tu, singur, în piață, nu cu 50 de la partid, că nu te bat cei din piață. Doi la mână, oricum sunt 10 de la SPP în spate” a spus sociologul Alfred Bulai. 

Jurnalistul Val Vâlcu a intervenit: ”Marcel Ciolacu mai face asta. Ia uite-l în avion, îl filmează - chipurile - cu mobilul”. ”Hai să fim serioși” a intervenit Alfred Bulai: ”Românache merge cu autobuzul!”.

”Din păcate, e vorba de foarte puțină competență pentru cei care fac consiliere. Era un ministru USR care-și făcea selfie în metrou, că ce tare e că merge cu metroul. De parcă oamenii sănătoși la cap își fac selfie în metrou, că n-au ce să facă. Nu, cu ăla mergem zilnic și ni s-a acrit: miros, aglomerație, mizerie... ăla era bucuros. Îți dai seama că n-ai nicio credibilitate” a remarcat Alfred Bulai. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel