Ministru PSD, reacție privind situația inedită de la Bârlad

Ionuț Vulpescu, ministru al Culturii în Guvernul Ponta, reacționează, într-o postare pe pagina sa de socializare, după ce a aflat că politicianul Dionisie Lefter a fost anunţat drept candidat la Primăria Bârlad, atât de PNL, cât şi de PMP, cu toate că cele două partide nu au încheiat nicio înţelegere până în prezent.

"Acum se pare că ne este clar de ce vor liberalii alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Mai multe ziare și agenții de presă au anunțat că, în decurs de o săptămână, atât PNL, cât și PMP au desemnat drept candidat la Primăria Bârlad aceeași persoană: Dionisie Lefter. Culmea, nu e nici o neînțelegere la mijloc, dl Lefter confirmându-și apartenența la ambele partide (!) și disponibilitatea de a candida pentru oricare dintre ele.

Acestea fiind zise, domnul Lefter o să candideze pentru PMP în turul I și pentru PNL în turul II. Totul e să nu apară, între timp, cineva care să candideze simultan pentru trei partide. Atunci chiar că am fi într-un impas...", a scris, luni, pe Facebook, deputatul social-democrat Ionuț Vulpescu, fost ministru al Culturii.

Citește și: Un politician, desemnat CANDIDAT de PNL și PMP în aceeași săptămână

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel