EXCLUSIV  Ministru: Ne aflăm în faţa unui dezastru naţional al cărui preţ îl vom plăti mai târziu

Ministrul Bogdan Stanoevici a atenționat, în cadrul unui interviu acordat pentru DC News, că România se află în fața unui dezastru din cauza guvernului de tehnocrați.

"Ne aflăm în faţa unui dezastru naţional al cărui preţ îl vom plăti mai târziu. A fost pus la conducerea României (pentru că nu i-a ales nimeni, nici chiar ceea ce unii numeau cu glorie « stradă ») un executiv potrivnic intereselor naţionale.

În cel mai bun caz, avem de-a face cu un grup de oameni veniţi parcă dintr-un alt spaţiu, total incompetenţi şi necunoscători în probleme de administrare ale unei ţări civilizate. Sau în cazul cel mai rău, un grup de oameni paraşutaţi de te miri unde, cu scopul foarte clar de a îngenunchea România.

În naivitatea lor, unii oameni de bună credinţă, au sperat că « tehnocraţii » vor fi soluţia tuturor relelor din ţara noastră. S-au convins însă şi ei (idealiştii din prima zi) că aceşti tehnocraţi nu sunt o soluţie pentru România. Dimpotrivă, ei sunt soluţia indubitabilă prin care România alunecă spre catastrofă", ne-a spus Bogdan Stanoevici într-un interviu acordat în exclusivitate.

 (w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel