Ministru din Guvernul Ponta, candidatul ALDE la Primăria municipiului Pitești

Deputatul Andrei Gerea, vicepreședinte al ALDE și fost ministru al Energiei, Mediului de Afaceri și IMM-urilor în guvernul condus de Victor Ponta, a fost validat sâmbătă drept candidat pentru funcția de primar al municipiului Pitești.

 
 

Un fost ministru al economiei în cadrul guvernului Victor Ponta (2) și ministru-delegat pentru energie și IMM în guvernul Victor Ponta.

 

De asemenea, au fost validate candidaturile pentru primăriile din Câmpulung – Sergiu Cicu, din Mioveni – Cristian Toma, din Ștefănești – Nanu Carzol, din Topoloveni – Dorinel Dima și Costești – Dan Vasile.

„În cei aproape 12 ani de când sunt parlamentar, de fiecare dată când am ocupat funcții ministeriale, am încercat prin activitatea mea să ajut cât am putut de mult județul Argeș și Piteștiul. Am considerat că este o datorie a mea să continui această muncă și să folosesc experiența câștigată în administrația guvernamentală pentru a veni cu proiecte viabile pentru Primăria Pitești și pentru a impune și o viziune nouă pentru dezvoltarea orașului. Mă bucur că suntem atât de mulți, că avem printre candidații la primării multe doamne, că avem tineri foarte implicați și că am reușit să îi ținem aproape și pe cei cu mai multă experiență administrativă și de viață. Am intrat în acestă competiție pentru a câștiga Primăria Pitești. Trebuie să ținem minte permanent că trebuie să ne facem treaba și după ce vom fi aleși. Oamenii vor avea încredere în noi când vor vedea că ne-am respectat angajamentele. Sunt convins că suntem o forță în Argeș, trebuie să și demonstrăm acest lucru", a declarat Andrei Gerea, potrivit unui comunicat de presă.

La rândul său, copreședintele ALDE Argeș, Simona Brătulescu, s-a arătat convinsă că ALDE va obține la alegerile locale un rezultat foarte bun.

„Suntem în prezent al doilea partid din Argeș. În 2014, când eram o mână de oameni, am obținut primul scor pe țară pentru Călin Popescu - Tăriceanu. Acum suntem mai mulți, suntem o echipă. Suntem echipa lui Călin Popescu - Tăriceanu, cel mai bun premier pe care l-a avut România după Revoluție, copreședintele la nivel național. Daniel Constantin și Andrei Gerea au fost cei mai buni miniștri din echipa lui Tăriceanu. Suntem singurul partid autentic de dreapta. Suntem o forță și vreau să fim pentru Argeș echipa câștigătoare a lui Tăriceanu", a menționat Simona Brătulescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel