Minister Fonduri Europene. Salariul cel mai mare, de 11.000 de lei brut

Roxana Neagu / 11 feb 2015 / 12:22 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a spus, la DCNEWS LIVE, care este salariul maxim din ministerul ce-l conduce. 

"Din păcate, sistemul a fost slăbit, pentru că din administrație au plecat foarte mulți oameni în afara sistemului și sistemul a fost slăbit, astfel încât orice companie din afară a avut mare ușurință în a penetra sistemul. Asta am încercat să realizăm prin creșterea salarizării personalului pe fonduri europene. Toți cei aproape 2.500 de oameni din fonduri europene au salarizarea Ministerului Fonduri Europene. Anul trecut mai erau diferențe foarte mare, erau oameni cu 700-800 de lei. Nu poți să-i ceri unui om care are 700 de lei să fie și curat, să fie și isteț, să stea și peste programul de lucru. Nu este doar efortul pe care să-l fac eu personal. Este foarte important să lucrăm la resursa umană, este cheia. Acest obiectiv îl realizăm, s-a câștigat pariul", a declarat ministrul Fondurilor Europene. 

Întrebat despre salariul mediu din minister, Eugen Teodorovici a declarat: "Eu vă spun salariul maxim de director general, care are și vechime, de 11.000 de lei brut. O persoană pe funcție maximă, de director general, cu vechime". 


Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26