Mini-SUV-ul produs de Ford la Craiova. Preț pentru români

Mini-SUV-ul produs de Ford la Craiova urmează să se vândă în Italia, Spania, Franța, Germania și Marea Britanie, prețul de tranzacționare din noua versiune EcoSport fiind diferit  de la o țară la alta. În România, mașina fabricată la Ford Craiova va fi mai ieftină chiar și cu 2.000 de euro față de alte state europene, potrivit gds.ro.

Producția este în  acest moment de  circa 400 de vehicule EcoSport pe  zi. Un calcul  simplu arată că pe poarta fabricii iese o mașină la fiecare 2 minute și 40 de secunde. Dacă se menține ritmul actual de producție, într-o lună s-ar produce circa 8.800 de vehicule la Craiova, dublu față de cât se produce pe vremea când B-Max se afla în fabricație la Craiova. La finalul lui ianuarie 2018 va avea  loc lansarea vânzărilor în mai multe state din Europa.

Modelul va avea motoare de 1.0 si 2.0 litri, Sync 3 si sistem audio Bang&Olufsen.

Concurența pe segmentul de mini-SUV-uri din aceeași categorie cu EcoSport este destul de mare în Europa, cei mai mari competitori ai modelului fabricat la Craiova fiind Opel Mokka, Suzuki Vitara, Nisan Juke, Renault Capture și altele.

Prețurile  EcoSport în noua versiune

Pe piața din România Ford EcoSport se va vinde la prețuri cu peste 2.000 de euro mai mici decât pe piața europeană. Conform ofertei speciale de prelansare a vehiculului, postată pe site-ul Ford.ro, noul EcoSport produs la Craiova se vinde cu 13.600 de euro (TVA inclus), cu dotările din pachetul Trend, cu motor EcoBoost de 1,0 litri, pe benzină, dar prețul de tranzacționare ar putea crește la puțin peste 14.000 de euro, după lansarea oficială a vânzărilor. Aceeași versiune ar costa pe piața europeană de la 15.800 la 18.000 de euro, în funcție de statul în care se vinde.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel