Militarii români, umiliți. Corneliu Dobrițoiu îi critică pe Victor Ponta și Gabriel Oprea

Militarii români au fost umiliți la întoarcerea acasă din Afganistan și au dezvăluit condițiile mizere în care au fost aduși în țară într-o scrisoare deschisă.

Senatorul PNL, Corneliu Dobrițoiu, a reacționat acuzându-l pe premierul Victor Ponta că "după ce s-a pozat cu militarii români, nu s-a îngrijit de condițiile minimale de repatriere a acestora", ceea ce demonstrează că "premierul și liota sa de miniștri au fost interesați doar de câștiguri ieftine de imagine, când au marcat în Afganistan momentul retragerii trupelor". Dobrițoiu susține că "Guvernul Ponta a dat dovadă de dispreț față de militari și Armata României".

Militarii români din Afganistan, umiliți la întoarcerea acasă. "Suntem înghesuiți ca niște animale"

"Militarii români nu trebuie să se simtă ofensați de lipsa de respect din partea actualilor guvernanți, atât timp cât faptele lor sunt adânc prețuite de partenerii internaționali, cetățeni și partidele cu vocație istorică. Având în vedere că retragerea dintr-un teatru de operații reprezintă o operațiune militară de amploare, desfășurată în comun cu aliații, PNL consideră că atât CSAT, cât și comisiile parlamentare de resort trebuie să se sesizeze pentru a evalua acest proces și a identifica disfuncționalitățile ce pot avea un impact negativ asupra moralului trupelor și a spiritului de corp", a subliniat senatorul PNL, Corneliu Dobrițoiu.

"PNL cere premierului Ponta și PSD să renunțe la încercarea dezagreabilă de a acapara capitalul de imagine al valorilor naționale pentru că pătează prestanța și simbolurile acestora", a conchis senatorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel